Covid-19

Covid-19

Vi overholder de gældende retningslinjer givet af styrelsen for patientsikkerhed inden for hygiejne og værnemidler. Vi har masser af plads i venteværelset – og vi kan tilføje et ekstra – således at der altid er god afstand. Vi desinficerer alle behandlingsrum og venteværelse med UV-lys.

Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Ofte stillede spørgsmål

Må jeg gå til tandlæge, hvis jeg har symptomer på influenza eller er forkølet?
Hvis du har en infektion, der forårsager feber og påvirket almentilstand, herunder ondt i halsen og/eller hoste, bør du ikke gå til tandlægen.

Må jeg gå til tandlæge, hvis jeg netop er kommet hjem fra en rejse i et område,hvor der er set mange smittede med COVID-19?

Hvis du ikke har symptomer, kan du godt komme til tandlægen.

Hvad gør du som tandlæge for at mindske smitterisikoen på klinikken blandt patienter og medarbejdere?

På klinikken følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinje om COVID-19 samt de infektionshygiejniske retningslinjer fra Statens Serum Institut, som vi i forvejen følger. Det betyder bl.a., at vi udfører grundig håndhygiejne, anvender medicinske engangshandsker, rent kliniktøj, kirurgisk maske/mundbind og beskyttelsesbriller/visir. Vi rengør, desinficerer og steriliserer instrumenter og rengør klinikken efter infektionshygiejniske retningslinjer.

UV-lys mod vira

Vi har anskaffet en UV MasterCare der desinficerer vores lokaler for bakterier og vira incl. Covid 19 på få minutter, så det er endnu mere trygt at besøge os.

Kontakt os

Skulle du være i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte klinikken.​​