Konsultation efter aftale

36 75 07 77

Følg os på Facebook:

Tandbehandling Hvidovre - Vi udfører almindelig tandbehandling af dine tænder​

Almindelig basal tandpleje udføres af tandlæger og tandplejer. Vi vedligeholder dine tænder og tandkød samt forebygger og behandler de to hyppigst forekommende tandsygdomme: Caries (huller i tænderne) og paradentose.

Optimal tandbehandling

Tandbehandling Hvidovre - Vi udfører almindelig tandpleje for at vedligeholde dine tænder Har du et større behandlingsbehov, undersøger vi dig grundigt og lægger en plan i samarbejde med dig. Vi tilbyder dig altid den mest optimale behandling og giver dig også alternative løsninger, så du får lige præcis den behandling, der passer til dig.

Er implantater en del af behandlingsplanen, vil du blive tilbudt en supplerende undersøgelse hos vores specialtandlæge i tand-, mund- og kæbekirurgi, Lene Helsted.

Et flot smil

Vi tilbyder alle former for tandbehandling, almindelig såvel som avanceret. Alle behandlinger har fokus på grundig udførsel såvel som på den kosmetiske del, så du både får et sundt og smukt smil.

Har du problematiske visdomstænder eller andre kirurgiske udfordringer, er vores specialtandlæge ligeledes klar til at hjælpe dig.​

​Firmainformation

​Tandlægerne i Hvidovre

CVR-nr.: 32468314

adresseinformation

Hvidovre Stationscenter 201, 2650 Hvidovre

Find os her

kontaktinformation

Telefon: 36 75 07 77

E-mail: reception@hvidtand.dk