Konsultation efter aftale

36 75 07 77

Følg os på Facebook:

Implantatbehandling Hvidovre - Har du mistet eller knækket en tand?

​Hvis en tand mistes eller knækker, og en bro eller en krone ikke er en mulighed, kan implantater være løsningen. Et implantat er en kunstig, fastsiddende tandrod, der er lavet af det vævsvenlige materiale, titanium.

Som en naturlig tand

Implantatbehandling i Hvidovre - den bedste behandling når andet ikke er en mulighed. Implantatet kan erstatte en enkelt tand, ligesom mange implantater kan kobles sammen og erstatte flere tænder eller fastholde en protese. Implantatet fungerer som den naturlige tand, hvilket betyder, at man kan tygge sin mad med implantater ligesom med naturlige tænder.

Æstetisk udføres implantatkronerne så flotte, at man ikke kan se forskel på dem og naturlige tænder, hvorved æstetikken bliver optimal.

Hos Tandlægerne - Hvidovre Stationscenter 201 har vi stor erfaring med implantatbehandling. Kvalitet og høj faglighed er meget vigtigt for os, og vi bruger derfor kun det internationalt anerkendte implantatsystem, Dentsply/Astra Tech.

Implantatbehandling - Den bedste behandling

Implantatsystemet er svensk, har været på markedet i over 30 år og er gennemtestet af uafhængige forskere, hvilket gør brugen af det både sikkert og veldokumenteret.

Implantatbehandlingen udføres på klinikken i samarbejde med vores specialtandlæge i tand-, mund- og kæbekirurgi, mens den protetiske del (kronen) udføres af din sædvanlige tandlæge på klinikken.

Specialtandlægen vil foretage en indledende, diagnostisk vurdering af dine kæbeforhold og din almene helbredstilstand, inden operationen kan udføres.

Ring og hør mere på telefon 36 75 07 77 eller kontakt os på mail.​

​Firmainformation

​Tandlægerne i Hvidovre

CVR-nr.: 32468314

adresseinformation

Hvidovre Stationscenter 201, 2650 Hvidovre

Find os her

kontaktinformation

Telefon: 36 75 07 77

E-mail: reception@hvidtand.dk